امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تحقیق فسیل

تحقیق فسیل دسته: جغرافیا
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 143 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15

واژه فسیل (سنگواره) از کلمه لاتینی فسیلس گرفته شده که به معنای درآوردن چیزی از طریق حفاری است موضوعی که مورد مطالعه این علم قرار می گیرد شامل بقایا یا نشانه های حیوانات و گیاهانی است که زمانی بر روی کره زمین می زیسته اند

قیمت فایل فقط 24,700 تومان

خرید

مقدمه

واژه فسیل (سنگواره) از کلمه لاتینی فسیلس گرفته شده که به معنای درآوردن چیزی از طریق حفاری است. موضوعی که مورد مطالعه این علم قرار می گیرد شامل بقایا یا نشانه های حیوانات و گیاهانی است که زمانی بر روی کره زمین می زیسته اند.

کلیات

الف ) علم دیرینه شناسی (Paleontology)

واژة پالئونتوژی از سه كلمه پالئوس (Paleos) به معنی قدیمی ، اُنتا (Onta) به مفهوم موجودات و لوگوس (Logos)  به معنای شناخت تركیب شده است و منظور علم و شناسائی تمام موجودات زنده در زمانهای گذشته زمین شناسی با توجه به ساختمان ،‌روابط ارثی و ژنتیكی ، رده بندی و تكامل آنان می باشد.

.علم پالئونتولوژی اصولاً شامل دو قسمت است:

  1. پالئوزئولوژیPaleozoology) ( : كه دربارة‌ جانوران گذشته زمین بحث و تحقیق می شود. به این علم امروزه پالئونتولوژی جانوری اطلاق می شود.
  2. پالئوبوتانی (Paleobotany) : كه علم بررسی گیاهان در ادوار مختلف زمین شناسی است. پالئونتولوژی جانوری خود به دو بخش دیرینه شناسی بی مهره گان (Invertebarte Paleonetology) و دیرینه شناسی مهره داران (Vertebrate Paleonetology) تقسیم می گردد. سرانجام رشته دیگری از فسیل شناسی به نام میكروپالئولوژی (Micropaleonetology) خوانده می شود كه مطالعة فسیلهای میكروسكپی اعم از جانوری یا گیاهی را شامل می گردد.

شکل1- دیرینه شناسان

فسیل شناسی

فسیل‌شناسی بحث دربارة گیاهان و جانورانی است كه سابقاً ‌در سطح زمین زندگانی كرده اند بقایا و اثراتی را كه از گیاهان و جانوران در ته نشین های مختلف زمین دیده می شود فسیل می نامند بنابراین فسیل شناسی را می توان به دو قسمت تقسیم نمود:

1-فسیل شناسی گیاهان

2- فسیل شناسی جانوران

شکل 2- فسیل جانوری و فسیل گیاهی

فسیل شدن عبارت از مجموع پدیده هائی است كه در نتیجه آن آثار یا بقایای گیاهان و جانوران در ته نشین های مختلف زمین حفظ می شوند . نخستین شرط لازم برای اینكه جانور گیاهی فسیل شود این است كه گیاه یا جانور در هوای آزاد نماند و بواسطه خاك یا عوامل دیگر محفوظ گردد و در میان ته نشینهای جای گیرد. بنابراین هر چه جانور یا گیاه كوچكتر باشد بهتر باقی خواهد ماند در صورتیكه جانوران بزرگ بندرت باقی می مانند و به حالت فسیل دیده می شوند.
چون عموماً‌ گیاهان و جانواران بعد از مرگ از بین می روند و فقط قسمتهای سختی از آنها به حالت فسیل باقی می ماند از این جهت فسیل شناسی باید فسیلهای خود را با موجودات مشابه كنونی مقایسه كند و به سایر قسمتهای آن فسیل پی ببرد این روش كه در فسیل شناسی اهمیت زیادی را دارا می باشد روش استدلالی نامیده می شود. برطبق همین روش است كه كوویه فسیل شناسی معروف فرانسوی از روی آرواره یا كاسه سر یا استخوان پای جانوری به ساختمان سایر قسمتهای جانور پی می برده و بیشتر اوقات شكل حقیقی جانور را نیز ترسیم می نموده است.
قسمتهای نرم جانوران بندرت به حالت فسیل یافت شده اند خصوصاً كه در بعضی از كشورها : در انگلستان و آمریكا و آلمان و روسیه فسیلهائی كشف گردیده كه تمام قسمتهای بدن آنها بخوبی دیده می شود – مثلاً در یخهای سیبری كرگردنها و فیلهای زیادی به حالت فسیل كشف كرده اند كه پوست و گوشت و حتی پشم بدن آنها هنوز بخوبی دیده می شود..

قیمت فایل فقط 24,700 تومان

خرید

برچسب ها : فسیل , تحقیق فسیل , علم دیرینه شناسی , Paleontology , سنگواره , کلمه لاتینی فسیلس , پالئوزئولوژیPaleozoology , دیرینه شناسان , فسیل شناسی , فسیل شناسی گیاهان

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر